Ziekenvervoer

U HEEFT VERVOER NODIG NAAR HET ZIEKENHUIS? 

Bij het zorgvervoer wordt speciale aandacht besteed aan de klant. U moet immers van en naar een ziekenhuis vervoerd worden. Dit betekent voor u dat u met zorg behandeld wilt worden.

Ziekenvervoer

Bij het zorgvervoer wordt speciale aandacht besteed aan de klant. U moet immers van en naar een ziekenhuis vervoerd worden. Dit betekent voor u dat u met zorg behandeld wilt worden.

Taxi Blue Cab verzorgt de reis door:

  • ruim de tijd nemen, zodat u op tijd op plaats van bestemming bent
  • u te begeleiden van de taxi naar de instelling
  • goede afspraken met de chauffeur of centralist te maken, zodat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.

Door ervaring met het ziekenvervoer en omdat ze in het bezit zijn van het EHBO diploma, weten onze chauffeurs hoe ze moeten handelen in vele situaties. Op deze manier bieden wij u en uw zorgverzekeraar datgene van ons wat u mag verwachten.

Met het ziekenvervoer heeft u altijd een geldig vervoersmachtiging nodig. Voor het verkrijgen van een vervoersmachtiging heeft u goedkeuring van uw huisarts nodig, met deze goedkeuring kunt u bij uw zorgverzekeraar de vervoersmachtiging aanvragen.

Indien u een Natura Polis heeft afgesloten, dan heeft uw zorgverzekeraar het vervoer voor u geregeld met gecontracteerde vervoerders. De gecontracteerde vervoerder kan rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar.

In 2016 zijn wij gecontracteerd voor: Unive, IZA, IZZ, VGZ, UMC, IAK, Turien, VPZ, Aevitae, ONVZ, de Friesland en Salland.

Indien u een Restitutie of een Vrije Keus Polis heeft afgesloten bij een willekeurige Zorgverzekeraar (Zilveren Kruis/Achmea, Menzis, Delta Loyd, enz.) dan kunt u zelf kiezen met welk taxibedrijf u wilt reizen.

Met deze polis kan de taxivervoerder niet rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraar maar dient de vervoerder de nota naar de klant te sturen. U kunt vervolgens de nota indienen bij uw zorgverzekeraar. Vraag uw zorgverzekeraar naar het gehanteerde tarief! zodat wij een correcte nota kunnen opmaken.

Onze DIENSTEN

N

Horecavervoer

N

VIP- en directievervoer

N

Koeriersdiensten

N

Ziekenvervoer

N

Rolstoelvervoer

N

Groepsvervoer

N

Vliegveld taxi

Bel ons

+31 (0) 591 623235